Strudle od Soni

Strudle od Soni. Zdjęcie przedstawia świeżo upieczony strudel w kolorze pomarańczowo czerownym, soczysty, przekrojony, z nadzieniem z hiszpańskiej kiełbasy Chorizo, włoskiego sera Grana Padano, pomidorków oraz czarnych oliwek. Strudle na słono od Soni. Pyszny, smaczny wypiek.

STRUDEL NA SŁONO

11. Strudel Chorizo z Grana Padano

cena: 64 zł/szt.
wersja WEGE z bakłażanem 62 zł/szt.

Słoność:

Umami:

Ten strudel to dopiero wymiata! Ten smak jest dla tych, co kochają pizzę, włosko-hiszpańskie nuty oraz wytrawne konkrety! Majstersztyk!

Smakowity strudel z kiełbasą Chorizo i serem Grana Padano z dodatkiem pomidorków i oliwek oraz aromatycznego czosnku, który z pewnością Cię nasyci!

Składniki ciasta: mąka pszenna, woda, oliwa z oliwek, sól.

Składniki nadzienia: ser Edam, kiełbasa Chorizo, Grana Padano, pomidory koktajlowe, oliwki czarne, koncentrat pomidorowy, oliwa z oliwek, suszone oregano, suszona bazylia, czosnek, sól, czarny pieprz.

Masa strudla po upieczeniu:  700-800 g

Długość strudla po upieczeniu:  ok. 34 cm

Scroll to Top